Nieuws

Update: Man gewond bij ruzie Staatsliedenwijk

Woensdagmiddag heeft er op de P.S. Gerbrandypad een ruzie plaatsgevonden. Waarbij een 32-jarige Almeerder gewond is geraakt aan zijn hand.

De politie heeft een deel van de W. Dreesweg afgezet met lint. In de bosjes lag een groot mes. De politie laat weten dat bij de ruzie één man gewond is geraakt, hij is in een gezondheidscentrum behandeld. De verwondingen zijn vermoedelijk ontstaan door een mes. De politie heeft één verdachte, een 36-jarige Almeerder, na een zoektocht aangehouden. De gewonde 32-jarige Almeerder is na een medische behandeling ook aangehouden als verdachte.

De recherche doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. In een nabijgelegen pand is, na het verkrijgen van een doorzoekingsbevel, door de recherche onderzoek gedaan.