Persberichten

13-jarige jongen beroofd van telefoon

Politie Motor en busjeDe politie van Almere is op zoek naar getuigen van een straatroof op dinsdagavond 29 september waarbij een jongen werd beroofd van zijn telefoon.

Rond 18.50 uur fietste een 13-jarige jongen over het Penseelpad in Tussen de Vaarten. Ter hoogte van de busbaan bij de Meindert Hobbemastraat zag hij drie personen aan de overkant lopen. Eén van hen stak over en sprak de jongen aan. Hij vroeg hem naar de tijd en de jongen pakte zijn telefoon uit zijn zak om te kijken hoe laat het was. Op dat moment pakte de verdachte de telefoon vast en wilde hem uit de hand van het slachtoffer trekken. De twee andere personen stonden er inmiddels ook bij. Het slachtoffer probeerde zijn telefoon nog vast te houden, maar voelde zich zodanig bedreigd dat hij hem uiteindelijk toch losliet. De verdachten renden weg in de richting van de Mesdagstraat.

Signalementen
Verdachte één is degene die de telefoon pakte en is een donkere man van ongeveer 1,75 meter lang. Hij had kort zwart haar en droeg een blauwe jas met daaronder een donkere spijkerbroek.
De verdachte nummer twee en drie zijn beide een donkere man van ongeveer 1,70 meter met kort zwart haar. De twee droegen een zwarte jas en een donkere spijkerbroek.

Contact
De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of over meer informatie beschikken die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem kan dat via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *