Persberichten

Alcomobilist zonder rijbewijs met 100km/h over Cinemadreef

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Op dinsdag 11 augustus omstreeks 05.00 uur zagen agenten een auto met meer dan 100 km/h over de Cinemadreef rijden. De alcomobilist, een 39 jarige man uit Almere, gaf aan dat hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs en een borreltje had gedronken.

Bij de ademanalyse bleek dat de man inderdaad te veel had gedronken en al 6 keer eerder was aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij controle bleek dat de man ook al meerdere malen een bekeuring had gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.

De auto waarin de man heeft gereden is in beslag genomen en er is opnieuw een proces verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *