Nieuws

Grillhouse Regisseurstraat getroffen door brand

In de nacht van zondag op maandag is Sunshine Grillhouse aan de Regisseurstraat getroffen door een brand. De brandweer werd om 04:50 uur gealarmeerd. Op dat moment was niemand aanwezig in het pand. Door de brand raakte de zaak dusdanig beschadigd dat deze als verloren moet worden beschouwd. De brandweer zette meerdere voertuigen in om het vuur te bestrijden waardoor het incident snel onder controle was.

Met behulp van een overdrukventilator werd alle rook uit het restaurant verdreven. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen en om te controleren dat er geen (verborgen) brandhaarden meer aanwezig waren.

Later in de ochtend is de brandweer samen met de politie een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *