Persberichten

Gewapende straatroof station Almere Buiten; politie zoekt getuigen

PB_0006Op de Romeweg is maandagavond 11 mei een 25-jarige vrouw uit Almere beroofd door twee mannen.

Rond 22.50 uur liep de vrouw vanaf het station Almere-Buiten in de richting van de Romeweg. Daar werd ze plotseling door een onbekende man vastgepakt en gesommeerd haar telefoon af te geven. Ook liet de verdachte een wapen zien. Na de beroving renden twee donkergetinte mannen (van ongeveer 20 – 25 jaar oud) weg in de richting van de Brusselstraat.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen contact op te nemen met de politie in Almere, via tel: 0900-8844 of anoniem via M: 0800-7000. Eén getuige, een man die op dat moment zijn hond uitliet, wordt in het bijzonder gevraagd om contact met de politie op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *