Nieuws

Twee aanhoudingen na ongeval Hogering

Op de Hogering is zondagochtend rond tien voor elf een auto uit de bocht gevlogen. De bestuurder van de auto verloor de macht over het stuur waarna hij tegen de paal van de verkeerslichten tot stilstand kwam.

De bestuurder en zijn bijrijder zijn ter plekke onderzocht op verwondingen maar bleken niet gewond te zijn geraakt. Een 21-jarige man uit Almere en een 19-jarige man uit Oudenbosch zijn aangehouden omdat het onduidelijk was wie de auto had bestuurd.

Door het ongeval is de Hogering in de richting van Almere Stad enige tijd afgesloten geweest vanaf de Grasweg. Ook was het niet mogelijk om de Hogering op/af te rijden vanaf de Markerdreef.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s gemaakt. Er is ook een speurhond ter plaatse geweest. De politie kon HV-Almere niet vertellen waarom dit was. Een bergingsbedrijf heeft na het onderzoek de auto afgesleept.

4 gedachten over “Twee aanhoudingen na ongeval Hogering

 • tja als domoren proberen de grote jongen uit te hangen , hard rijden veels te dure auto en te dom zijn om het heel te houden .tja crimineel geld heeft geen waarde , zie hier bmw van 1,5 ton naar de klote dit zijn van die types die art 5 moeten krijgen

  Beantwoorden
  • 1,5 ton is wel een beetje te veel he…..geen m5 ofzo.
   Die auto is nog geen 25.000 waard

 • Haha waarschijnlijk waren ze onder invloed daarom weten ze niet wie had gereden op dat moment en de waarde 5000-8000 euro 1,5 ton geen flauw benul van de waarde van auto’s

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *