Persberichten

Vrouw van tas beroofd op Kalenderweg

In de vroege ocpolitiepershtend van zaterdag 28 maart werd een vrouw beroofd van haar tas. Rond 05.40 uur stapte een 18-jarige vrouw uit Almere uit een bus bij de halte Seizoenenbuurt. Toen zij over de Kalenderweg liep, voelde ze dat er aan haar tas getrokken werd. De Almeerse wilde de tas niet loslaten, waarna zij klappen kreeg van de man die haar tas mee wilde nemen. Ze besloot uiteindelijk los te laten, waarna de verdachte wegrende in de richting van de Oostvaardersbuurt. Ambulancepersoneel keek het slachtoffer na, ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De verdachte is een man van rond de 20 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg zwarte kleding.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *