Persberichten

Brievenbussen vernield door vuurwerk

politie persWoensdagavond 19 november werden meerdere brievenbussen vernield door vuurwerk. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.50 uur kwam de melding dat er een harde knal was gehoord bij een flat aan de Otterstraat. De centrale hal stond vol rook. Ter plaatse bleken meerdere brievenbussen vernield. Getuigen hadden gezien hoe een drietal jongens zich bij de brievenbussen bevonden en vervolgens wegrenden waarna er een knal kwam. Er werd vuurwerk aangetroffen, het betrof illegaal vuurwerk.

Uw tip!

De politie zoekt getuigen die informatie hebben over deze vernieling en/of de verdachten. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Illegale handel en opslag vuurwerk

De politie doet recherchematig onderzoek naar illegaal vuurwerk en de mensen die daarin handelen. Daarbij hebben we uw hulp hard nodig. Als u weet waar illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt doorverkocht, kunt u dit doorgeven via telefoonnummer 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800 7000. Illegaal vuurwerk? Begin er gewoon niet aan! Het Openbaar ministerie is streng. Je riskeert een gevangenisstraf en dus een strafblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *