Nieuws

Twee gewonden bij ongeval op Hogering

Woensdagochtend rond negen uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Hogering richting Almere Stad, ter hoogte van de Karperweg. Bij het ongeval waren drie personenauto’s en een kleine vrachtwagen betrokken. Twee personen raakten hierbij gewond. Bij één van de gewonden had de ambulancedienst assistentie nodig van de brandweer. De brandweer heeft twee deuren uit de auto geknipt, zodat het slachtoffer veilig uit de auto gehaald kon worden.

Achter het ongeval ontstond een lange file. De oorzaak van het ongeval is onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Een gedachte over “Twee gewonden bij ongeval op Hogering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *