Kort nieuws

Drie ongevallen in korte tijd

Woensdagochtend hebben de hulpdiensten het druk gehad met drie ongevallen in Almere.

Rond 08:40 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Evenaar met de Paletlaan. De bestuurder van een auto zag een fietser mogelijk over het hoofd waarna de twee met elkaar in botsing kwamen. De fietser bleek na controle in de ambulance niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Er vonden tussen half negen en negen uur ook nog twee andere ongevallen plaats. Op de Hogering ter hoogte van de Literatuurwijk vond een kop-staart aanrijding plaats. Ook zou er op de Televisieweg een ongeval hebben plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Ons is niet bekend of bij deze twee ongevallen gewonden zijn gevallen.

Foto’s: Aanrijding Evenaar – Paletlaan 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *