Kort nieuws

Quad in beslag genomen na achtervolging

De politie heeft donderdagavond tegen middernacht in Almere Buiten enige tijd een quad achtervolgd en getracht deze aan te houden. De achtervolging is door verschillende wijken gegaan en eindigde toen de quad verdween in het bosperceel langs de Evenaar, tussen de Bloemenbuurt en de Regenboogbuurt. De bestuurder heeft de quad daar ter hoogte van het Rougepad achtergelaten en heeft in het donker kans gezien aan de agenten te ontkomen.

De quad was niet voorzien van een kentekenplaat. Het is niet bekend of het om een gestolen voertuig gaat. De politie heeft de quad in beslag genomen en heeft een berger ter plaatse laten komen om de quad te vervoeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *