Nieuws

Gewonden na keukenbrand Filmwijk

Woensdagavond zijn er twee mensen gewond geraakt na een keukenbrand aan de Buñuellaan. Hulpdiensten reden massaal naar het adres toe om de nodige hulp te bieden. Meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen om de gewonden te verzorgen. De traumahelikopter is kort na het opstijgen afgemeld en kon retour helikopterdek. De oorzaak van de brand was een vlam in de pan, waarna de keukenkastjes ook vlam vatten, zo laat een woordvoerder van de brandweer weten. De brandweer had het vuur snel onder controle en wist de schade beperkt te houden in de keuken. De twee gewonden zijn met ademhalingsproblemen ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *