Persberichten

Meerdere gestolen goederen aangetroffen bij aanhouding

politiepersOp dinsdag 3 juni zijn drie mannen aangehouden op de Betje Wolffstraat in Almere voor heling van een scooter.

Op dinsdagmiddag 3 juni omstreeks 16:00 uur zagen agenten op de Duke Ellingtonstraat een scooter rijden met een gestolen blauwe kentekenplaat. Agenten gaven de bestuurder een stopteken, echter hij ging er vandoor. Een achtervolging werd ingezet die leidde naar Gerschwinstraat. Hier moesten agenten te voet de achtervolging voort zetten omdat dit een voetpad betreft. Meerdere getuigen wezen de agenten in de goede richting. Toen de agenten twee mannen met een overeenkomend signalement een steeg aan de Betje Wolffstraat in zagen lopen en niet terug zagen komen, besloten zij poolshoogte te nemen. In de tuin van een woning aan Betje Wolffstraat troffen zij de scooter aan. Tevens troffen zij meerdere inbrekerswerktuigen en andere gestolen goederen aan. De goederen zijn in beslaggenomen. In de woning troffen zij de verdachten aan, drie mannen uit Almere van 21, 20 en 67 jaar. De mannen zijn aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *