Persberichten

Jongen aangehouden na poging beroving

politie persZaterdagavond omstreeks 22.50 uur kreeg de politie de melding van een straatroof aan de Bottelaarpassage. Een 14-jarige jongen uit Almere werd hier plotseling tegengehouden door een groep jongens. Hij moest zijn waardevolle spullen afgeven maar dit weigerde hij. Hij werd vervolgens geschopt en geslagen en de groep verdween. De jongen rende achter de groep aan en belde direct de politie. Door dit snelle optreden van hem konden agenten een 15-jarige jongen uit Almere aanhouden. Deze jongen is ingesloten voor verhoor en de politie gaat verder met het onderzoek. De 14-jarige jongen liep door de mishandeling enkele beurse plekken op.

Fiets
Zondagochtend rond 06.30 uur werd gezien dat een man een fiets openbrak op het Keerkringplein en vervolgens ermee vandoor ging. De politie keek uit naar hem en op de Madridweg kon de man worden aangehouden. De fiets bleek sinds 2008 als gestolen te boek te staan. De man is ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *