Persberichten

Stenen tegen bus gegooid in Filmwijk, meisje gewond

PolitielogoIn de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 mei raakte een buspassagier gewond nadat er stenen tegen de ruiten van een bus waren gegooid. De politie zoekt getuigen.

Om 01.25 uur stond een stadsbus bij de halte aan het Walt Disneyplantsoen toen er plotseling stenen tegen de linkerzijde van de bus werden gegooid. Er bleken een aantal ruiten vernield te zijn. In de bus zaten zeven personen. Eén van hen, een 14-jarig meisje uit Heemskerk, kreeg glas in haar gezicht. Per ambulance is zij naar een ziekenhuis gebracht.

Getuigen gaven aan drie jongens te hebben gezien die zich ophielden op het Walt Disneyplantsoen. Zij hadden een donker getint uiterlijk en droegen donkere kleding. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over dit incident, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *