Persberichten

Man beroofd op Sluiskade, politie zoekt getuigen

46-NBR-6Zondag 25 mei is een man het slachtoffer geworden van een straatroof op de Sluiskade. De politie zoekt getuigen.

Zondagmiddag 25 mei omstreeks 17:00 uur is een 31-jarige man uit Almere slachtoffer geworden van een straatroof op de Sluiskade in Almere. Het slachtoffer werd bedreigd met een steekwapen door twee mannen op een scooter en is vervolgens beroofd van diverse sieraden en horloges.

Signalement

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Het zou gaan om twee mannen op een zwarte scooter. Beiden droegen zij een zwarte helm. Vermoedelijk spraken zij met een Arabisch accent. Getuigen die iets gehoord of gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *