Persberichten

Twee hennepplantages aangetroffen op Markerkant

PolitielogoOp dinsdag 18 maart zijn gedurende de dag drie hennepplantages aangetroffen in Lelystad en Almere. De politie had daarover melding gekregen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Politie doet onderzoek.

Lelystad
Omstreeks 09:00 uur troffen agenten een hennepkwekerij aan in een woning aan de Schoener. Aangekomen bij de woning roken agenten een zeer sterke henneplucht. Toen zij de woning betraden, waren er geen bewoners aanwezig. Op de eerste etage en de zolder werden hennepplantages aangetroffen met in totaal 210 hennepplanten. De planten zijn geruimd en de politie onderzoekt de zaak.

Almere
Tussen 14:30 en 15:00 uur troffen agenten op de Markerkant twee hennepplantages aan in verschillende bedrijfspanden. Toen de agenten melding kregen van een hennepplantage bij een naburig pand gingen zij op onderzoek uit. Aldaar werd geen kwekerij aangetroffen, waarop er verder onderzoek werd gedaan op het dak van de gehele bedrijfsunit. Bij twee panden werden hennepplantages aangetroffen. Het betrof een plantage met 66 planten en een met 77 planten. Deze zijn ontmanteld en gerooid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *