Nieuws

Man gewond aan hand na afsteken zwaar vuurwerk

Donderdagmiddag om half zes zijn de hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, uitgerukt naar een woning aan de Kornwierde in Almere Haven. Een man, die onder invloed van alcohol verkeerde, raakte zwaar gewond aan zijn hand na het afsteken van een stuk vuurwerk. Volgens buurtbewoners was er in de omgeving een enorme knal te horen en kwam er ook de nodige rook bij de woning vandaan. Nadat de man aan zijn hand behandeld was, werd hij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zal nader onderzoek doen naar het incident.

Update vrijdag 14 maart
Het slachtoffer betreft een 59-jarige man. Het explosief betrof een zelfgemaakte vuurwerkbom die te vroeg af ging en ontplofte in de hand van het slachtoffer. Ter plaatse bleek dat het letsel aan zijn hand dusdanig was dat hij moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Bij het afsteken van het vuurwerk waren ook vijf buurtgenoten aanwezig. Zij raakten niet gewond maar 3 van hen zijn wel ter controle van het gehoor naar het ziekenhuis gegaan.

Een gedachte over “Man gewond aan hand na afsteken zwaar vuurwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *