Persberichten

Drie mannen proberen invalide vrouw te beroven

politie persMaandagavond 6 januari 2014 probeerden drie mannen een invalide vrouw van 26 jaar in een scootmobiel te beroven op de Berlijnstraat. De politie zoekt de nog onbekende straatrovers. Rond 19.00 uur deed de invalide vrouw boodschappen in de supermarkt aan de Kopenhagenstraat. Toen ze klaar was, reed ze in haar scootmobiel de winkel uit en via de Parijsstraat reed ze de Berlijnstraat in. Toen ze de hoek om was, zag ze ineens drie mannen staan die haar de weg versperden. Eén van die mannen pakte een multipack bier uit het mandje voorop de scootmobiel. De vrouw accepteerde dat niet en gaf de man een harde klap. Hij liet meteen z’n buit vallen en rende weg met de twee anderen. De mannen vluchtten via de Parijsbrug in de richting van de Wipmolenweg.

Signalementen
Dader 1:
blanke man
vermoedelijk van Oost-Europese afkomst
leeftijd rond de 30 jaar
lengte ongeveer 1,80 meter
slank postuur
droeg donkere kleding
en had een donkere pet op.

Dader 2:
blanke man
vermoedelijk van Oost-Europese afkomst
leeftijd 25 tot 35 jaar
lengte ongeveer 1,70 meter
slank postuur
droeg donkere kleding
links op zijn jas zat een rits van een borstzak.
hij droeg ook een donkere pet
en had schoenen met glimmende strepen aan, vermoedelijk van het merk Adidas

Dader 3:
blanke man
vermoedelijk van Oost-Europese afkomst
leeftijd rond de 30 jaar
lengte 1,80 meter
slank postuur
droeg donkere kleding
had géén pet op

Vragen
Meent u te weten wie de drie mannen zijn of heeft u andere informatie die de politie kan gebruiken om ze te vinden? Bel de gratis Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of bel gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *