Nieuws

Gewapende overval op schoenenwinkel

Vrijdagavond is schoenenwinkel Nelson aan de Diagonaal in het Stadshart overvallen. Rond half 6 kwamen twee mannen de zaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. Volgens de politie werd er door de overvallers een onbekend geldbedrag buit gemaakt. De daders gingen er uiteindelijk op een oranje scooter vandoor. De beide mannen zijn ongeveer 20 jaar oud en hebben een donkere huidskleur. Zij droegen donkere kleding en bivakmutsen en één van de overvallers had die middag bloeddoorlopen ogen.De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar de scooter, maar deze is voor zover bekend nog niet aangetroffen. Geen van de aanwezigen raakte gewond. De Forensische Opsporing is later ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *