Persberichten

Getuige belt 112, verdachten woninginbraak aangehouden

politie heliIn de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober meldde een getuige dat er mogelijk werd ingebroken. Twee verdachten werden aangehouden.

Rond 03.30 uur kwam de melding dat een getuige meerdere onbekende jongens in de wijk had gezien en kort daarna breekgeluiden hoorden op de Ketelbinkiestraat. Meerdere agenten gingen ter plaatse. De verdachten zouden op een brommer zijn weggereden. Een politiehelikopter kon de brommer traceren en de verdachten hielden zich schuil in de omgeving van de Boonenstaakstraat.

Agenten zetten de omgeving af en zagen drie verdachten wegrennen richting een achtertuin. Twee verdachten, 20 en 18 jaar uit Almere, konden worden aangehouden. Een derde verdachte wist te ontkomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *