Nieuws

Stroomstoring treft 2200 huishoudens in Stedenwijk

Zondagavond rond half 9 is de Stedenwijk getroffen door een grote stroomstoring. De stroomstoring werd veroorzaakt door een brand in een elektriciteitshuisje die naast de McDonald’s aan het Oorweg staat. Voordat de brandweer de brand kon blussen, moest eerst de toevoer naar het elektriciteitshuisje gestopt worden door Liander. Om kwart over 9 was de brand geblust. Om kwart voor 10 was de stroom bij de meeste huizen weer terug. Liander regelt noodstroom voor de huizen die niet via de reguliere weg voorzien kunnen worden. Ook de McDonald’s werd getroffen. Zij zullen de rest van de dag gesloten blijven. Volgens Omroep Flevoland heeft de stroomstoring ruim 2200 huishoudens getroffen.

Video update volgt…

2 gedachten over “Stroomstoring treft 2200 huishoudens in Stedenwijk

  • G. Buhrs

    Om half 10 was de stroom weer terug. Woon zelf in stedenwijk

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *