Kort nieuws

Slaapkamerbrand snel geblust in de Bouwmeesterbuurt

Zondagavond rond kwart voor zeven is de brandweer uitgerukt voor een slaapkamerbrand in een woning aan de J.T.P. Bijhouwerstraat in de Bouwmeesterbuurt.

Een buurtbewoner zag rook vanaf de eerste etage opstijgen en rook een brandlucht. Zonder een moment te aarzelen werd de brandweer ingelicht, door de snelle alarmering had de brandweer de brand snel onder controle.

Het is onbekend wat de omvang en oorzaak van de brand was geweest. De brandweer heeft de woning geventileerd. Er is een ambulance ter plaatsten gekomen om eventuele gewonden te behandelen. Het is niet bekend of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt bij de brand.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *