Fietser gewond na ongelukkige botsing met scooterrijder

Donderdagavond rond 22 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Koetsierbaan ter hoogte van het Apollo Hotel. Een fietser en een scooterrijder zijn in een bocht tegen elkaar gebotst. Hierbij is de fietser gewond geraakt. De ambulance was snel ter plaatse en heeft het slachtoffer gestabiliseerd, waarna hij of zij naar het Flevoziekenhuis is vervoerd. De Koetsierbaan was ten tijde van het incident enige tijd afgesloten.

3 gedachten over “Fietser gewond na ongelukkige botsing met scooterrijder

 • 23 augustus 2013 om 19:56
  Permalink

  Was niet de fietser die gewond was hoor. Weet niet waar jullie je info vandaan halen maar de fietser had niets. Het ging om een van de mensen van de scooter

  Beantwoorden
  • 23 augustus 2013 om 20:25
   Permalink

   Dan is dit verkeerd waargenomen door onze verslaggever, excuses hiervoor. ^RP

 • 25 augustus 2013 om 09:50
  Permalink

  Journalistiek is niet alleen waarnemen maar ook waarheidsvinding en dus navraag doen voor je wat publiceert. Daardoor voorkom je fouten en kwetst je geen mensen. Er is verschil tussen nieuws brengen en roddelen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *