Nieuws

Aanrijding tussen stadsbus en fietser

Woensdagmiddag heeft er op de Audrey Hepburnstraat in Filmwijk een ongeval plaatsgevonden tussen een stadsbus en een fietser. Het ongeval gebeurde op de busbaanovergang. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Vrij zeker is dat een van de partijen door rood is gereden. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens getuigen lijken de verwondingen mee te vallen. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De brandweer en traumaheli die zijn gealarmeerd bleken niet nodig.

 

Een gedachte over “Aanrijding tussen stadsbus en fietser

  • Arme Fietser, hoop dat het goed gaat. Zo jammer dat de busbanen van tegenwoordig of onoverzichtelijk, of dat de bussen vaak door rood heen rijden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *