Nieuws

Vrachtwagen raakt van de weg na onwelwording chauffeur

Vrijdagmiddag om kwart voor één is een chauffeur van een vrachtwagen onwel geworden op de Grote Vaartweg ter hoogte de Groene Kadeweg. De chauffeur van de met puin geladen vrachtwagen raakte van de weg en kwam in een naastgelegen greppel tot stilstand. Direct na het ongeval werden alle hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter gealarmeerd. De chauffeur is korte tijd gereanimeerd en enige tijd later onder begeleiding van de arts naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Het is onbekend hoe het nu met hem gaat. Een bergingsvoertuig is ter plaatse gekomen om de vrachtwagen uit de greppel te halen. Pas nadat er hulp kwam van een tweede berger lukte dit.

4 gedachten over “Vrachtwagen raakt van de weg na onwelwording chauffeur

 • Deze man is de man van mijn nicht, het gaat niet goed met hem en word in coma gehouden,
  maar iedereen bedankt voor de hulp.

  Beantwoorden
 • Carla, heel veel sterkte voor u, uw nicht en verdere familie. Ik hoop toch dat zijn toestand nog verbetert. Ik blijf het volgen.

  Beantwoorden
 • Bob Bustraan

  Hallo,

  Ik ben een collega uit Almere van de riool afdeling van Sita, ik kon de chauffeur niet persoonlijk alleen van zo gedag zeggen. Maar langs deze weg wil ik toch mijn steun betuigen aan de familie en vrienden.
  Heel veel sterkte in de komende dagen en we duimen dat hij het gaat redden.
  Carla zou jij ons op de hoogte willen houden hoe het gaat met hem.
  Mijn e-mail is b.bustraan@kpnmail.nl

  Beantwoorden
 • Beste carla ,
  Ik hoop dat de man van u nicht zeer snel opknapt , Ik wens u en de rest van de familie heel veel sterkte.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *