Kort nieuws

Vertragingen na kop-staart aanrijding Veluwedreef

Maandagmiddag rond vijf uur heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Veluwedreef. Dit gebeurde voor de stoplichten, ter hoogte van de Hagevoortdreef. Alle hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De ambulancebroeders constateerde na een eerste controle dat de vrouwelijke bestuurster van de voorste auto, geen letsel aan rug of nek had. Hierop is de brandweer ingerukt. De vrouw kon zelfstandig uit haar auto stappen en in de ambulance verder onderzocht, maar ze bleek niet gewond. De bestuurster van de achterste auto kwam met de schrik vrij en kon even later haar weg vervolgen. Tijdens het ongeval waren er twee rijstroken gestremd, waarna er een lange file ontstond vanaf de snelweg naar het Centrum toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *