Kort nieuws

Man aangehouden na mogelijk bedreiging met vuurwapen

Man aangehouden na mogelijk bedreiging met vuurwapenDonderdavond is een 37-jarige man op de Guadeloupestraat aangehouden. Dit nadat de politie rond 21.00 uur een melding kreeg van een mogelijke bedreiging in een woning aldaar. In de woning gaf een bewoner aan dat hij door iemand was bedreigd met een vuurwapen en dat hij aangifte wilde doen. De 37-jarige verdachte kwam op verzoek van de politie naar buiten en werd op straat aangehouden. In de woning heeft er een zoeking plaatsgevonden, maar zowel bij de verdachte als in de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. De verdachte zit nog vast en recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *