Nieuws

Man neergeschoten door politie in Bloemenbuurt

Maandagavond is een man gewond geraakt nadat hij was neergeschoten door agenten, dit na een bedreigende situatie. Net na 21.00 uur kwam een melding over een dreigende situatie in een woning in Almere. Agenten gingen ter plaatse en zagen een man de woning  uit vluchten. De agenten gingen achter hem aan en op de Orchideestraat wisten ze hem te achterhalen. De man had een steekwapen bij zich. Er ontstond een bedreigende situatie waarbij door de politie enkele schoten werden gelost.

Een traumahelikopter landde zodat een Mobiel Medisch Team medische bijstand kon verlenen. Per ambulance werd de man naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. De 52-jarige man uit Almere is aangehouden. Hij ligt nog in het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel. De Rijksrecherche doet onderzoek naar de toedracht van dit incident.

Een gedachte over “Man neergeschoten door politie in Bloemenbuurt

  • 112Lelystad112

    Hee mooi artikel alleen dit viel me op

    man de woning was uit vluchten… Of ik lees het verkeerd ;p

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *