Persberichten

Auto rijdt door na aanrijdingen in Bouwmeesterbuurt, getuigen gezocht

politie persZondagavond 24 maart raakten aan de G.A Overdijkinkstraat twee geparkeerde auto’s beschadigd nadat een rode auto deze had geraakt. De bestuurder van de rode auto verliet de plaats aanrijding zonder zich kenbaar te maken.

Rond 20.15 uur reed een rode auto, mogelijk een Volvo, tegen twee geparkeerde auto’s aan. Terwijl meerdere bewoners de aanrijding hoorden direct naar buiten keken, reed de besturder van de rode auto zonder te stoppen door.

Via 112 werd de aanrijding doorgegeven waarna drie politie-eenheden direct de wijde omgeving afzochten echter zonder resultaat. Ter plaatse zijn sporen van de veroorzakende auto veilig gesteld. De twee benadeelden hebben aangifte gedaan terzake verlaten plaats ongeval.

Heeft u informatie over de rode auto of de bestuurder van de rode auto? Bel dan direct met 0900-8844 en help ons de dader(s) te pakken.

Anoniem uw tip doorgeven kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *