Persberichten

Agent gewond na aanval door dronken man

politiebureauVrijdagnacht rond 01.15 uur reed een surveillerende agent op de Muntmeesterhof. Ter plaatse trof hij een 29-jarige man aan die hem belemmerde. De agent kon hierdoor zijn politie voertuig niet keren en stapte uit om de man aan te spreken.

Deze was duidelijk onder invloed was van alcohol. Ondanks herhaaldelijk aanspreken bleef de man zich hinderlijk en provocerend gedragen. Toen de man werd aangehouden voor openbare dronkenschap viel hij plotseling de agent aan. Deze kwam hierdoor ten val en raakte met zijn hoofd de stoep. Er volgde een gevecht waarbij de keel van de agent werd dichtgedrukt. Aansnellende collega’s wisten de agent te ontzetten. De verdachte bleef zich verzetten bij zijn aanhouding tot hij daadwerkelijk in een cel zat.

De politieman liep hierbij diverse verwondingen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *