Persberichten

Overval op de Televisieweg

In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 december rond 01.30 uur heeft er en overval plaatsgevonden in een bedrijfspand op de Televisieweg.

Op het moment van de overval waren er een aantal personen in het pand aanwezig, toen onbekende gemaskerde mannen met wapens binnenkwamen. De personen die in het pand aanwezig waren moesten hun persoonlijke bezittingen afstaan. Daarna gingen de daders er vandoor. Vermoedelijk zijn ze weggevlucht in een personenauto die klaar stond in de buurt. Districtsrecherche Zuid heeft die nacht gelijk een onderzoek ingesteld en vermoedt dat er die nacht in het pand een illegale pokerwedstrijd gaande was. Districtrecherche doet onderzoek naar de toedracht van het incident en roepen getuigen op zich te melden.

Uw tip!

Heeft u informatie over dit incident neem dan contact op met Districtsrecherche Zuid via 0900-8844. Of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *