Nieuws

Fietser met opzet aangereden door automobilist

De automobilist die zondagochtend op de Bartokweg een fiets aanreed, wordt gezocht voor poging tot doodslag. Dat heeft de politie aan Omroep Flevoland laten weten. De politie is op zoek naar de inzittenden van een donkerblauwe Fiat. Het gaat vermoedelijk om een Fiat Brava. De man fietste ter hoogte van het winkelcentrum toen hij in de bocht werd geraakt door de auto. Dit gebeurde nadat de fietser een opmerking maakte tegen de bestuurder en zijn passagiers over het afsteken van vuurwerk. De bestuurder van deze auto stopte echter niet en vervolgde zijn weg zonder om te kijken naar het slachtoffer. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de bewuste bestuurder. De man is met beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing en de VerkeersongevallenAnalyse uit ’t Gooi zijn ter plaatse geweest voor een kort onderzoek.

UPDATE: Een 25-jarige man uit Almere is in de loop van zondag 23 december aangehouden op verdenking van poging tot doodslag op een fietser, eerder die dag. Volgens getuigen was de man opzettelijk met zijn auto tegen een fietser aangereden.

De politie bracht foto’s van de auto en de verdachte en zijn passagier in de publiciteit. Na een korte zoektocht kon de politie de verdachte aanhouden in een woning aan de Harpstraat. De minderjarige passagier zal worden gehoord als getuige.

2 gedachten over “Fietser met opzet aangereden door automobilist

  • Op omroep Flevoland heeft ene Joop gereageerd die zegt het ongeval te hebben zien gebeuren, hij zegt dat het om een grijze fiat gaat!!

    Beantwoorden
    • bemoeial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *