Persberichten

Man aangehouden na kapot rijden slagboom parkeergarage

Een 52-jarige man uit Almere is dinsdagavond aangehouden nadat hij de slagboom van de Schippersgarage kapot had gereden. De man verliet de plaats van het ongeval en bleek niet betaald te hebben bij de parkeergarage.

Omstreeks 17.45 uur zag een getuige hoe een automobilist probeerde mee uit te rijden met een andere automobilist. Hij reed zeer kort achter deze auto aan onder de slagboom door echter de slagboom ging toch omlaag. De Almeerder bleek namelijk geen p-kaartje te hebben betaald. Hij reed tegen de slagboom aan die kapot ging. Via 112 werd de politie ingeseind en gaf de getuige de rijrichting, type auto en kenteken door aan de meldkamer.

In de omgeving van de Rembrandtweg werd de bestuurder aan de kant gezet. De auto had verse schade tengevolge van de aanrijding met slagboom. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt omdat hij de plaats van het ongeval heeft verlaten. De beheerder van de Schippersgarage heeft aangifte gedaan en gaat de schade aan de slagboom en het systeem op de bestuurder verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *