Persberichten

Fietsendief betrapt bij station Muziekwijk

Een 52-jarige man uit Almere is donderdagmiddag 22 november rond 15.30 uur aangehouden. Hij had volgens een getuige die middag een fiets gestolen bij het station in de Muziekwijk.

De man zou de fiets al hebben achtergelaten halverwege zijn vluchtroute. In de omgeving werd de verdachte al snel gespot. Hij voldeed aan het opgegeven signalement. Ook de fiets werd aangetroffen en toevalligerwijs meldde zich ook eigenaar van de fiets, die in de tussentijd had ontdekt dat zijn fiets weg was. Het slot van de fiets bleek verbroken te zijn. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De fiets kon per direct terug naar de rechtmatige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *