Nieuws

Zwaar ongeval op kruising Hogering

Vrijdagavond rond 20:30 uur heeft er op de kruising van de Hogering met de Markerdreef een ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval waren twee auto`s betrokken. Een 23-jarige bestuurder en de bijrijder  kwamen uit de richting Almere Buiten en sloegen af richting de Markerdreef. Een 57-jarige man komende uit de richting van de Kruidenwijk kwam hierbij in botsing met het voertuig. Door de klap raakten alle drie de personen gewond. Toegesneld ambulance personeel heeft zich samen met omstanders en brandweerpersoneel over de slachtoffers ontfermd. Een gealarmeerde traumaheli bleek niet nodig. De slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto`s raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een berger. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Nadat de politie diverse rijstroken had afgesloten, zag een bestuurder van een kerende auto een andere auto over het hoofd heeft en raakte deze in de flank. Bij dit ongeval raakte niemand gewond, er was alleen sprake van blikschade.

 

4 gedachten over “Zwaar ongeval op kruising Hogering

 • Zo! Daar heb je mazzel mee die beelden.
  Goed in beeld gezet.

  Vraag me wel af hoe ’t heeft kunnen gebeuren die 2e aanrijding..

  Beantwoorden
 • Jordi, dat is niet zo vreemd. Tegenwoordig rijden-, en anticiperen we niet. We vliegen laag met de ogen op de gsm gericht. Zéker op die kruising (ik rij er 2 x daags langs) weten ze wel raad met het gaspedaal, alleen jammer dat ze geen raad weten met het verstand en de gevolgen daarvan

  Beantwoorden
 • Gelukkig zijn er nog wel mensen die wel verantwoordelijk kunnen rijden dan, zoals jij en ik!

  GSM en Auto is een gevaarlijke combi!

  Beantwoorden
 • hey sjanic de geen die in de auto zaten in de blauwe waren echt niet met hun mobiel bezig ik ken de persoon zelf namelijk en die heeft hem altijd ergens behalve in zijn hand tijdens het rijden

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *