Persberichten

Straatroof Waterleliestraat, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 16.00 uur is en 14-jarige jongen uit Almere beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer fietste op de Waterleliestraat toen hij door een groep jongens werd tegengehouden. Eén van hen gaf het slachtoffer een duw, waarna zijn telefoon uit zijn broekzak werd gestolen. Daarna ging de groep jongens er met de gestolen mobiel vandoor. Recherche Almere heeft de zaak in behandeling en zoekt getuigen.

Uw tip!
Het signalement van één van de daders is als volgt: lichtgetinte jongen van ongeveer 18 jaar oud, 1.80 m lang en een fors postuur. Tijdens de beroving droeg hij een blauw vest met op beide mouwen een rode bies. Bent u getuige geweest van het incident of weet u meer over de persoon waar het signalement van omschreven is, neem dan contact op met recherche Almere Buiten via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *