Persberichten

Meerdere voetuigen betrokken bij kop-staartaanrijding A6

Maandagmiddag rond 16:30 uur zijn meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen bij twee kop-staartaanrijding op de A6 ter hoogte van de afslag Almere-Haven. Politie-eenheden troffen op twee verschillende lokaties kort achter elkaar twee aanrijdingen aan. In totaal waren vijf personenauto’s betrokken bij de aanrijdingen. Een 49-jarige bestuurster uit Putten is ter plaatste behandeld door ambulance-personeel en vervolgens voor medische controle overgebracht naar een ziekenhuis. Rijkswaterstaat heeft de ongevallen-lokaties enige tijd afgeschermd met extra materieel. Tengevolge van de aanrijdingen ontstond een stremming op de A-1 richting A-6 en op de A-6 richting Lelystad. Rond 17:30 uur kon de A-6 weer worden vrijgegeven. De oorzaak van de aanrijding is nog onduidelijk en wordt onderzocht. Mogelijk dat te weinig afstand in combinatie met te hoge snelheid een van de oorzaken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *