Persberichten

Inbreker aangehouden na inbraak en meerdere inbraakpogingen

Zaterdagochtend is in alle vroegte een 45-jarige man uit Almere aangehouden als verdachte van een inbraak en meerdere inbraakpogingen op de Markt en Meerstraat. De verdachte is ingesloten en zit vast. Het woninginbrakenteam van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Rond 04.30 uur ging een inbraakalarm af in een pand aan de Markt. Gealarmeerde agenten die poolshoogten namen troffen inbraaksporen aan en bloedspetters. Bij het onderzoek dat de agenten instelden troffen ze op nog vier andere deuren aan de Meerstraat verse inbraaksporen en schade aan. Een andere eenheid zag enkele honderden meters verderop een verdacht persoon lopen. Toen deze man een breekijzer in een vuilnisbak gooide werd hij aangehouden. Op deĀ  verdachte, een bekende van de politie, werden diverse sporen aangetroffen. De kleding en enkele gereedschappen zijn voor onderzoek in beslag genomen. De Almeerder is in verzekering gesteld en zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *