Nieuws

Brommerrijder gewond na aanrijding Veluwedreef

Zaterdagavond rond 22.00 uur kwam er op de meldkamer een melding binnen van een ongeval op de Veluwedreef ter hoogte van de David Nivenweg. Bij aankomst van de hulpdiensten troffen ze een 31-jarige bestuurder van een brommer gewond aan op het asfalt. 25 Meter verderop troffen de hulpdiensten een auto met schade aan en een stuk verder de scooter van het slachtoffer. Een personenauto bleek de brommer van achteren geraakt te hebben. Het slachtoffer is met onder andere rugletsel door ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis. Aan de hand van een aangetroffen remspoor wat circa 50 meter lang was, konden de analisten van de ongevallendienst opmaken dat er vermoedelijk te hard gereden was. De 22-jarige automobilist is daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier is onder andere het rijbewijs van de verdachte ingevorderd. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies is voorgevallen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *