Persberichten

Brommerdiefstal gespot door cameratoezicht

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 05.00 uur is een 19-jarige jongen in het centrum van Almere aangehouden voor een diefstal van een brommer. Medewerkers van cameratoezicht zagen die nacht drie jongens op het Stationsplein, die bezig waren met het stelen van een brommer. Gealarmeerde agenten, die zich in het centrum bevonden, zagen de jongens lopen. Bij het zien van de politieagenten liet één van de verdachten de brommer vallen en gingen ze er te voet vandoor. Na een korte achtervolging werd de 19-jarige Almeerder aangehouden. De andere twee wisten te ontkomen. De brommer is in beslag genomen. Recherche Almere Stad Oost heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *