Persberichten

Spoor van vernieling vastgelegd door cameratoezicht

Een 18-jarige jongen is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.00 uur aangehouden in zijn woning aan de Madridweg. Medewerkers van cameratoezicht zagen die nacht de jongen, vermoedelijk in beschonken toestand, diverse vernielingen plegen ter hoogte van het station Almere Buiten. De persoon viel die nacht met name op toen hij een poging deed op een camera van cameratoezicht te klimmen, wat hem niet lukte. Daarna gooide hij een fiets om en schopte daar enkele malen tegen. Op de bewakingsbeelden was duidelijk te zien hoe hij vervolgens nog een andere fiets probeerde mee te krijgen. Deze fiets stond echter op slot, waarna hij doorliep. Op zijn pad moesten ook een paar vuilcontainers het ontgelden. Op de Lissabonhof was te zien hoe hij tegen enkele containers schopte. Uiteindelijk liep hij een woning binnen aan de Madridweg. Daar werd de verdachte door gealarmeerde agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *