Persberichten

Koperdief op heterdaad betrapt in Almere Haven

Woensdagmiddag rond 12.00 uur hoorden twee politieagenten glasgerinkel toen zij op de binnenplaats van het politiebureau Almere-Haven stonden. Toen zij op onderzoek uit gingen en dichterbij het geluid kwamen, kregen ze al snel het vermoeden van een mogelijke inbraak bij een bedrijf aan de Haak. Meerdere politie-eenheden vatte post en niet zonder resultaat. Toen zij even later een man het gebouw uit zagen lopen richting de busbaan konden ze hem gelijk aanhouden. In de tas die hij bij zich zaten inbrekerswerktuigen en koper. De man, een 44-jarige Almeerder, is aangehouden. De gestolen spullen evenals de inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *