Nieuws

Auto in de sloot bij ongeval Noorderdreef

Maandag aan het einde van de middag heeft er op de kruising Noorderdreef en de Oude Waterlandseweg een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Een van de auto’s raakte hierbij van de weg en belande via een verkeersbord op de kop in een naastgelegen sloot. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren bedachten zich geen moment en doken de auto achterna. Met een aantal personen is de auto op z`n zij gedraaid waarna de inzittenden van de auto uit het voertuig konden klimmen. De bestuurder, een 32-jarige man zonder vaste woon of verblijfsplaats, bleek niet in bezit van een rijbewijs. De bestuurder raakte lichtgewond, zijn 30-jarige┬ámedepassagier, een man uit Almere, bleef ongedeerd. De inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, Het vermoeden bestaat dat de 32-jarige man door rood is gereden.. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Hiervoor is de weg enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. De politie heeft diverse waarschuwingen uitgedeeld voor het niet opvolgen van instructies, spookrijden en het negeren van een afzetting.

 

2 gedachten over “Auto in de sloot bij ongeval Noorderdreef

 • Joni Fleischer

  Ik was een van de omstanders die heeft geholpen de auto te kantelen.

  We waren met 5 man! de overige 30 a 40 man stonden gezellig toe te kijken…

  Wel nog een bos bloemen gehad van de politie!!

  Beantwoorden
  • beste joni fleischer..

   ik ben de vriendin van de debestreffende bestuurde die in het water lag graag zou ik van jou even over de mail willen weten of je misschien gezien hebt hoe het precies gebeurt is. en tevens zou ik je even willlen bedanken voor het mee helpen en zou graag als u het weet nog meer mensen willen bedanken die zijn leven hebben gered.

   met vriendelijk groet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *