Kort nieuws

Scooter ongeval op Spoorbaanpad bij Parkwijk

Zondagmiddag heeft er een scooter ongeval plaatsgevonden op het Spoorbaanpad ter hoogte van station Parkwijk. Bij het ongeval is een scooterrijder ten val gekomen. De persoon is ter controle door een ambulance meegenomen naar het Flevoziekenhuis.

Foto’s: Remi van der Meer

Een gedachte over “Scooter ongeval op Spoorbaanpad bij Parkwijk

  • Ik denk dat er bij de toedracht van het ongeluk zou moeten staan dat de de jongen de controle over zijn scooter verloor omdat hij zijn maat die tevens op een scooter reed voortduwde, waarna hij de controle over zijn scooter verloor waarna deze met hoge snelheid inreed op een fietser. Deze fietser is met dezelfde ambulance vervoerd en heeft drie uur op de SEH doorgebracht en zit nu thuis met een zwaar gekneusde arm en een gekneusd been. Dat maakt het verhaal net even wat completer.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *