Nieuws

Busverkeer door ongeval ontregeld geweest

Maandag ochtend heeft er omstreeks 7:50 een aanrijding plaats gevonden tussen een lijnbus en een auto. Op de hospitaaldreef in de richting van de krakeling garage kwam een auto en een lijnbus in aanraking met elkaar met een aanrijding als gevolg. In de personenauto zat 1 persoon. Deze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar het ongeval.

Tijdens het ongeval is er geen busverkeer mogelijk geweest tussen de haltes Passage en Stadhuisplein. Hierdoor ontstond er een lange rij van bussen uit beide richtingen. Het busverkeer werd omgeleid via de Hospitaaldreef en de Filmwijk.

Foto’s: Remi van der Meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *