Nieuws

Vijf auto’s betrokken bij aanrijding A6

Bij een ongeval op de A6 zijn zondagavond vijf auto’s betrokken geraakt bij een aanrijding. Dit gebeurde ter hoogte van van de Noorderdreef. Een surveillanceauto die de oprit afschermde om achteropkomend verkeer te waarschuwen met optische signalen. Ondanks de oranje flitsers reed een 33-jarige vrouw uit Almere vol op de stilstaande politieauto. De agenten die in de auto zaten bleven wonderwel ongedeerd. De vrouw raakte in haar voertuig bekneld en moest door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd worden. Zij is met letsel aan haar heup en rug naar een ziekenhuis overgebracht. Twee kinderen die bij de vrouw in de auto zaten kwamen gelukkig met de schrik vrij. Omdat het aanbod van aanrijdingen met letsel zo groot was, ondersteunde twee ambulances uit de regio Amsterdam de Flevolandse ambulancedienst. De Verkeers Ongevallen Analisten doen onderzoek naar het ongeval. De regionale meldkamer van politie Flevoland registreerde de afgelopen avond en nacht meer dan 40 meldingen van aanrijdingen in de regio.

Foto’s : Bob Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *