Nieuws

Drie verdachten aangehouden na schietincident

Drie mannen uit Almere, twee van 21 en één van 23 jaar oud, zijn donderdagavond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op de Gipskruidweg in Almere. Eén van de mannen raakte hierbij gewond aan zijn arm en is daarvoor opgenomen in het ziekenhuis. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Donderdagavond rond 21.00 uur kreeg de politie een melding van een schietincident op de Gipskruidweg. Daar troffen politieagenten de drie mannen aan. Omdat de situatie niet direct duidelijk werd zijn de drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Collega’s van Forensische Opsporing hebben ter plaatse een sporenonderzoek verricht. Tijdens het eerste onderzoek is geen vuurwapen aangetroffen. De gewonde man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar heeft hij de nacht doorgebracht onder toezicht van collega’s van Bewaking en Transport (B&T). De drie verdachten worden vandaag gehoord.

Uw tip!
De recherche onderzoekt wat de aanleiding van dit incident is geweest. Weet u meer over deze zaak of bent u gisteravond getuige geweest? Bel dan met de districtsrecherche Zuid via 0900 – 8844. Anoniem melden kan via MMA op 0800 – 7000!

Bron: Politie Flevoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *