Nieuws

Gewonde bij steekpartij in Kaneelstraat

Vrijdag zijn diverse hulpdiensten uitgerukt na een melding van een steekpartij in de Kaneelstraat in de Almeerse Kruidenwijk. Bij het incident raakte een 18-jarige man gewond, deze is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. De artsen van de traumahelikopter hebben het ambulance personeel geassisteerd. De politie heeft in een naburige straat een 17-jarige jongen aangehouden, deze is aangemerkt als verdachte. Beide mannen wonen aan de Kaneelstraat in een woonvorm voor mensen met een stoornis of beperking De toedracht van de steekpartij is nog niet bekend. De technische recherche heeft uitgebreid sporenonderzoek verricht in de woning.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *