Persberichten

Inbreker betrapt bij inbraak kelderboxen Cinemadreef

In de nacht van zondag op maandag is rond 05.00 uur een 40-jarige man uit Almere aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak in kelderboxen van een flat aan de Cinemadreef. Na een melding van een buurtbewoner, die inbraakgeluiden hoorde, reden twee politiebikers naar de flat. Op het moment dat zij naar de achterzijde van de flat liepen arriveerde ook een hondengeleider van de politie. Toen zijn hond begon te blaffen probeerde de inbreker te ontsnappen. In zijn vlucht liep hij regelrecht in de armen van de politiebikers, die hem daarna vrij snel konden inrekenen. Bij de kelderboxen werd braakschade geconstateerd. Ook in de centrale hal van de flat waren twee ruiten verbroken. Het is onbekend of er iets is buitgemaakt. De verdachte zit nog vast en is in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *